Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli by na to už měl věk, hokejista Jaromír Jágr (52) nedávno přiznal, že na ženění a rodinu zatím rozhodně nepomýšlí. Vypadá to, že jeho krásná přítelkyně Inna Puhajková (38) si na vdavky bude muset ještě nějaký ten čas počkat. Jen aby z toho nebylo čekání na Godota.

"Tady o těch věcech se nepřemýšlí. Buď se stanou, nebo se nestanou. Myslím, že o nich nerozhoduje mozek, a pokud ano, tak je to špatně. Já si myslím, že tady v těch věcech rozhoduje srdce a nějaká ta vyšší síla," vyjevil Jágr svůj názor ohledně zakládání rodiny v rozhovoru pro server idnes.cz.

A i když v polovině února oslaví kulaté čtyřicátiny, na odchod do hokejového důchodu se hvězda Philadelphie Flyers také zatím nechystá. "Myslím, že hokej ještě nějaký ten rok hrát vydržím. Určitě mi pomáhá to, že mám okolo sebe hodně mladých kluků, kteří berou ten život úplně jinak. Je to pro mě jednodušší se do těch jejich let vracet," vysvětlil Jaromír.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám