Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Proč jsme si byli tak jisti? Váš mozek dělá vše pro to, abyste přežili a třídí informace podle potřeby, aby mu nic neuniklo. Hlasy kolem nevnímáte až do chvíle, než některý z nich začne šeptat. Teprve pak vám mozek přikáže poslouchat. Co kdyby šlo o informaci jak…? Takže proč jste měli kliknout sem?

„Na kukačku“ do Irska. Zatímco většina mužů bude znát Irsko především díky jeho skvělé whisky, ženám utkví v paměti spíše díky irským tancům, nebo oblíbenému svátku, sv. Patrika, kdy se vše barví do zelené. U nás máme taky zelenou se kterou se slaví, ale zážitek to moc nebývá. Nebojte se ale, tohle není článek o alkoholu, ale o…

Látce, která je pro naše tělo nepostradatelná

Když už jsme ale u onoho kapalného skupenství, i když zmíněný tlamolep se spíše táhne, náš příběh se táhne podél pobřeží irského moře, proč?

Protože v tamních vodách se získává vysoce kvalitní hořčík (magnesium), který je pro naše tělo nepostradatelný.

K čemu hořčík potřebujeme?

Nám ženám dokáže být hořčík užitečný minimálně jednou měsíčně… Obecně je ale nepostradatelný pro:

1. správné fungování svalů

2. nervový systém

3. je důležitý pro dobrou stavbu kostí a zubů

4. je významný pro náš imunitní systém

Kolik hořčíku?

Od zelené jako takové, se vlastně moc nevzdálíme, protože hořčík je ve všech rostlinách, kde je součástí chlorofylu. Přesto, pokud byste se chtěli dopřát denní dávku hořčíku např. z hlávkového salátu, museli byste ho sníst přes 5 kilo. Dobrou chuť. A co ostatní potraviny?

Foto: NaturaMed
Obsah doporučené denní dávky 300 mg hořčíku v potravinách

Jaké je řešení?

Asi už víte, protože obliba potravinových doplňků roste. Jsou praktické, zdravé a přírodní. A protože je většina z nás zvyklá jíst celkem nezdravě, je potravinový doplněk skvělé řešení, protože tělu uhlídá přísun potřebných látek.

Jaký potravinový doplněk vybrat?

Vybírejte z těch, které obsahují minimálně 260 mg hořčíku. A proč to nemusí být celých 300 mg? Protože jistě budete konzumovat i potraviny, takže zbytek hořčíku přijmete z nich. Tak proč platit hořčík navíc?

Irské AquaMagnesium z Norska

Zní to trochu krkolomně, ale to proto, že výrobcem AquaMagnesia je norská společnost, která hledá vždy tu nejvyšší kvalitu. Firma si už na českém a slovenském trhu získala důvěru u více než 2 500 000 zákazníků, vyžadujících vysokou kvalitu. A když je kvalita hořčíku nejvyšší právě v irských vodách, tak proč jí nebrat právě odtud?

AquaMagnesium navíc obsahuje:

Zinek:

• přispívající k udržování normální hladiny testosteronu

• podporuje funkci imunitního systému

• je antioxidantem chránící buňky před oxidačním stresem

Vitamin B6:

• přispívá k udržování normální psychické činnosti

• podporuje tvorbu červených krvinek

• pomáhá snižovat únavu a vyčerpání

Už jste si AquaMagnesium oblíbili?

Pokud ano, můžete nyní získat 1+1 balení zdarma. Stačí zde vyplnit adresu a balení už je na cestě k vám. Tak hodně zdraví.

Další články

Načítám