Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po oscarové after party Vanity Fair svět obletěly snímky Kate Beckinsale (50), které Jason Momoa (44) galantně půjčil sako. Hvězdná dvojice se na večírku dobře bavila a okamžitě se začalo spekulovat, jestli nejde o začátek nového románku.

Momoa se k věci vyjádřil, když zavítal na premiéru filmu Ambulance. „Všichni se mě ptají, jestli spolu randíme. Ne, ne! Šlo čistě o kavalírství, té ženě byla zima,“ odpověděl na dotaz Extra TV.

„Je to šílené. Bavili jsme se o její zemi, protože v Anglii točím Aquamana 2. Je moc milá, já byl gentleman. Od teď už sako nikomu nepůjčuji,“ dodal.

Momoa byl 15 let ve vztahu s Lisou Bonet. Vzali se v roce 2017 a mají spolu dvě děti. Když letos v lednu ohlásili rozchod, fanoušci zůstali v šoku.

Těsně před Oscary se spekulovalo, že se k sobě vrátili. I to ale herec vyvrátil. „Nejsme spolu. Jsme rodina. Máme spolu dvě překrásné děti,“ uvedl na pravou míru pro Access Hollywood. „Nevracíme se k sobě, ale rodinou zůstaneme navždy,“ dodal.

Momoa je tedy podle všeho nadále single, ostatně stejně jako Beckinsale. Sexy herečka má dceru Lily (23) s hercem Michaelem Sheenem a v posledních letech si potrpí na výrazně mladší partnery. Naposledy randila s muzikantem Goodym Gracem (24).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám