Hlavní obsah
Článek

S hollywoodskou hvězdou Sharon Stone se život nemazlil. V posledních deseti letech dvakrát potratila, málem ji zabila zákeřná nemoc mozku, po níž částečně ochrnula a prošla si těžkým rozvodem. Herečka je ale velká bojovnice, vše přestála a nedávno se o ranách osudu rozpovídala před novináři.

V září 2001 byla Sharon hospitalizována s hemoragickou cévní mozkovou příhodou. „Z nemocnice jsem odešla s krátkodobou i dlouhodobou ztrátou paměti. Necítila jsem levou nohu a neslyšela na pravé ucho. Měla jsem povislou jednu stranu obličeje.

Myslela jsem si, že už nikdy nebudu zase přitažlivá. Kdo by se mnou chtěl být?“ svěřila se herečka, která v 80. a 90. letech patřila mezi největší krásky Hollywoodu.

Sharon také musela přestát dva potraty, když byla vdaná za Phila Bronsteina. Zrovna když potratila podruhé, potkalo ji štěstí v neštěstí. „Když jsme byli v nemocnici, zavolal nám náš právník přes adopce.

Pomyslela jsem si, že je to dar od boha, že tak je to správně. Vždy jsem věděla, že si adoptuji dítě. Už když jsem byla mladá, zjišťovala jsem, jak adoptovat,“ uvedla.

Jenže s Philem se herečka rozešla v roce 2004 a při kruté rozvodové bitvě o opatrovnictví adoptovaného Roana (11) přišla. Později si ale osvojila další dva chlapce – Lairda (6) a Quinna (5).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám