Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a dabér Jan Vondráček (55) se připravuje na novou životní roli, stane se poprvé dědečkem. Co nevidět se mu narodí vnučka od staršího syna Kryštofa, který tvoří pár s herečkou Evou Hacurovou, známou ze seriálu Ulice.

„To není role, to je poslání být dědečkem. Těším se, je to velká radost a přišlo to tak hezky čekaně nečekaně. První holčička v rodině, to je krásné,“ řekl Super.cz herec, který se do paměti diváků zapsal především rolemi záporáků.

Jan Vondráček má dva syny, staršího Kryštofa, jenž se brzy stane tatínkem, a mladšího Vojtu, který jde v uměleckých šlépějích. Staršího syna si údajně veřejnost a média zaškatulkovala pod špatnou identitou, což herec v našem rozhovoru uvedl na pravou míru.

„Mladší syn jde v mých šlépějích, starší dělá jazyky a ekonomiku. Můj syn, který teď čeká dítě s mojí kolegyní Evou Hacurovou, není 33letý hudebník Kryštof Vondráček, můj syn je mladší. Teď jsem zjistil, že v novinách vyšlo takových nesmyslů kolem Kryštofa,“ usmívá se herec.

Mladší syn Vojta se věnuje herectví a zdá se, že se mu nevyhnou záporné role po vzoru otce. „Nejvýraznější roli měl ve filmu Stockholmský syndrom, kde hrál drsného pasáka. Samozřejmě, že mi hned kamarádi volali a říkali: No tak to už je rodinný podnik, ten už bude taky hrát jen sígry,“ dodává s úsměvem herec a český hlas seriálového Mentalisty, který již brzy nechá nahlédnout do zákulisí dabingu v novém dílu podcastu V českém znění, kam přijal pozvání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám