Hlavní obsah
Článek

Vicemiss ČR roku 1997 Kristina Fridvalská (34), kterou před čtrnácti lety o vítězství v Miss ČR připravila jen Terezie Dobrovolná, se po letech objevila na veřejnosti. A vypadá pořád naprosto skvěle. Postavu má stejně luxusní jako v dobách největší slávy.

Modelingu se Kristina ale již nevěnuje. Její role je především role matky. "Mám čtyřapůlletého syna Renečka a dá se říct, že mojí prioritou je především rodina a péče o syna," řekla Super.cz Fridvalská.

"Mám ale již v hlavě nějaké projekty, kterým bych se chtěla věnovat, až Reneček začne chodit do školy. Zatím to úplně není možné i proto, že hodně cestujeme a v Čechách trávíme tak polovinu roku," vysvětluje Fridvalská.

Soutěž Miss stále sleduje, ale jak sama říká, úroveň už je někde jinde. "Za nás se chodily jen velké přehlídky například v Obecním domě a ty honoráře byly opravdu na úplně jiné úroveni. Neexistovaly přehlídky na diskotékách po půlnoci za pár tisíc. A taky nebyl vůbec bulvár," říká.

"Pamatuji si, jak Alena Šeredová tenkrát přiběhla s první titulkou Spy, což byla velká novinka. I dnes se setkávám s názorem, že ročníky, kde jsme byly my, si lidé pamatují víc než holky, co vítězí dnes. Terezku Dobrovolnou, Moniku Žídkovou, Ivu Kubelkovou a další holky mají v paměti stále," dodala Fridvalská na openingu butiku Bizaar, kam dorazila s kamarádkou Lucií Koňaříkovou Salamé.

Reklama

Další články

Načítám