Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Válková (32) je opakem všech zlatokopek, které využívají ke svému prospěchu starší partnery. Místo aby se nechala rozmazlovat dárky svého o dvacet let staršího přítele Miroslava Cipry (40), tak mu sama jeden dar pořídila. A ne tak ledajaký. Česká Miss 2010 naplánovala pro svého partnera k Valentýnu prodloužený víkend v Barceloně. Zaplatit nákladný výlet nebylo pro středoškolačku prý nic složitého. V posledních dnech chodí každý den přehlídky a k tomu často vystupuje jako zpěvačka na plesech a tak se korunky jen sypou.

„Ještě nikdy jsem v Barceloně nebyla. Slyšela jsem, že je to krásné a romantické místo, tak se moc těším," prozradila nám Jitka na otevření butiku s luxusní módou. Výlet na severovýchod Španělska měl být pro Cipru překvapením. „Z fotek s ne úplně typickými pamětihodnostmi jsem sama vytvořila koláž a tu jsem Mirkovi během jedné romantické večeře předala. Doufala jsem, že město na první pohled nepozná, ale on to prokouknul," popisuje průběh předání dárku Jitka.

V hlavním městě Katalánska stráví Válková a Cipra celkem čtyři dny od této neděle do příští středy. To, že nebudou na dovolené přes svátek zamilovaných, má svůj důvod. „Šlo mi o to, abychom bydleli v tom nejlépe hodnoceném hotelu v historickém centru města, ale ten byl bohužel na Valentýna obsazený. Tak jedeme už teď," říká Válková, která se výletu prý už nemůže dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám