Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslýchá se, že vévoda (41) a vévodkyně (42) z Cambridge by mohli změnit bydliště, podle zdrojů britského Daily Mailu hledají novou adresu. „V létě se chtějí stěhovat do Windsoru, aby byli blíž královně, zajímají se i o školy v této oblasti,“ píše britský web. Aktuálním sídlem Kate a Williama je Kensingtonský palác.

Podle citovaných zdrojů má být ve hře také Frogmore Cottage a Adelaide Cottage, obě rezidence se nacházejí v areálu hradu Windsor. Právě hrad Windsor se postupně stává stálým sídlem královny Alžběty II., kde tak logicky tráví i nejvíce času.

Panovnice se koncem března po necelém půl roce objevila na veřejnosti, v minulých měsících se ze zdravotních důvodů stáhla do ústraní. V Londýně se v úterý 29. března konala mše za prince Philipa, který zemřel loni v dubnu (zesnul právě na Windsoru) ve věku nedožitých 100 let.

Do Westminsterského opatství se sjela celá královská rodina, až na prince Harryho a jeho ženu Meghan.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu předloni přesídlili do Kalifornie, bohoslužby se nezúčastnili kvůli neshodám s rodinou ohledně zajištění ochranky. Harry s Meghan ji požadovali, Britové strážce odmítli zaplatit.

Reklama

Další články

Načítám