Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Beckham (48) si nedávno dělal srandu z velikosti nohou Victorie (50), a tak si do něj maličko rýpla u nového snímku s jejich dcerou Harper.

„Přejeme vám šťastný víkend. Tatínkova holčička (pěkný biceps, Davide),“ napsala Victoria ke snímku, který sama sdílela na sociální síti. Ač šlo o pochvalu jeho fyzičky, i některým fanouškům to přišlo jako malé rýpnutí. „Pěkný způsob, jak složit manželovi kompliment,“ psala s vysmátými emotikonami jedna z fanynek a další se přidala: „Ta ruka, Davide, úplný David Schwarzenegger.“

Manželé si ze sebe rádi utahují skrze sociální média a fanoušky jejich pošťuchování baví. Před lety David ve vtipu narušil i video svého syna Brooklyna, který se zrovna chlubil, jak rychle mu roste fanouškovská základna, do čehož vstoupil se slovy, že on sám už má desítky milionů sledujících.

Victoria zase svého muže natáčela při zpěvu koled, nebo když jí pomáhal s líčením na focení. Vždy k tomu přidala vtipný popisek a pobavila internet.

Rodina Beckhamů se nyní připravuje na velkou událost, během dubna by měla podle zahraničních médií proběhnout svatba syna Brooklyna s jeho snoubenkou Nicolou. Ti se už pilně připravují a sem tam utrousí nějaké fotky z příprav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám