Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společnou premiéru s novým představením měli Simona Stašová (69) a Ladislav Frej (82) v loňském roce. S hrou Na Zlatém jezeře si ale kvůli nemocem moc repríz zatím neužili. Herec měl letos v únoru problémy s krční páteří, herečku pak nedávno skolily horečky.

Po pauze, za kterou mohly zdravotní komplikace, se však dvojice opět vrací před diváky. „Jsem moc šťastná, že jsme se s Láďou Frejem jako parťáci potkali na jevišti divadla ABC. A ještě v komedii, která nám oběma moc sedí a které oba rozumíme,“ svěřila se herečka, která je po nemoci a antibiotikách zpět v plné síle.

„Je to komedie o tom, jak si udržet lásku do pozdního věku, jak je důležitý ve vztahu humor, nadhled a dětský pohled na svět, jak je důležité blbnout až do stáří a jak to prostě za žádnou cenu nevzdat! Jak je krásné prostě spolu žít. Oba jsme s Láďou Frejem byli chvíli nemocní, nejdřív Láďa, pak zas já, ale už to zase rozjíždíme na plný plyn,“ těší se herečka na publikum.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám