Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vytažené jazyky před zraky fotografů jsou experti Kourtney Kardashian (45) a Travis Barker, na předávání cen Grammy ale nebyli jediní, kteří sklouzli na červeném koberci k projevům lásky.

Jejich otevřenost nejspíš uvolnila ostych dalších párů, které se jindy fotí spíše jen s úsměvem a ukazují hlavně to, co mají na sobě. Většina ale zůstala u vkusnějších polibků a nevytahovala před fotografy své jazyky. Až na mladou herečku Addison Rae, kterou doslova olizoval její přítel, hudebník Omer Fedi.

Dalším párem, který zažil prudký závan vášně před fotografy, byli Justin Bieber (30) a Hailey Bieber (27). Zpěvák nejdříve svou manželku políbil na krk, a poté došlo i na dlouhý polibek na rty.

Sladké pusy se od svého manžela dočkala i Paris Hilton (43) či zpěvačka Carrie Underwood (41). Na další veřejné projevy lásky slavných osobností se můžete podívat v galerii.

Reklama

Další články

Načítám