Hlavní obsah
Článek

Ondřej Brzobohatý (41) už má náhradu za dnes již exmanželku Taťánu Kuchařovou (36), se kterou mu manželský svazek nevyšel. Pár byl nedávno oficiálně rozveden. Muzikant byl ještě před pár měsíci vyfocen s tanečnicí z divadla, ta s ním ale nakonec neskončila.

Podle informací Super.cz se po jeho boku objevuje moderátorka Daniela Písařovicová (45). Jedna z nejkrásnějších a zároveň nejvyhledávanějších českých moderátorek dříve působila ve hlavním zpravodajství České televize. Nyní je moderátorkou DVTV.

Pár si pečlivě střeží své soukromí a veřejně se ke svému vztahu odmítá vyjadřovat. Brzobohatý mlčel i v rozhovoru pro ShowTime, kde nejprve mluvil o rozvodu s Taťánou Kuchařovou.

"Rozvod není nikdy fajn věc, vždycky to člověka mrzí, protože je to nějaké určité životní zklamání, ale život je výjimečný v tom, že nějakým způsobem plyne a jde dál a je určitě dobré se dívat dopředu," nechal se slyšet známý hudebník.

Na přímou otázku, zda randí s Písařovicovou, ale odpovědět nechtěl. "Mám radost z práce, za tu jsem moc rád, víc k tomu říkat nebudu, jsem poučen, že už nechci o svém soukromém životě moc rozmlouvat. Nebudu přikládat jakýmkoliv polínkem do bulvárního ohně," řekl rezolutně.

Skoupá na slovo byla i Písařovicová. "Vždy jsem si chránila své soukromí, nechala bych to bez odpovědi," prohlásila jasně, ale vztah s Brzobohatým nepopřela. "Nezlobte se, ale já to nijak nechci komentovat," řekla i Super.cz.

Nedávno ale na Primě přiznala, že se jí daří i v soukromém životě. "Čas na lásku teď mám, nějaký ten prostor by tam byl. Jsem šťastná i v osobním životě," řekla.

Reklama

Další články

Načítám