Hlavní obsah
Článek

Václav Noid Bára (43) a Eliška Bučková (34) strávili romantický týden v Egyptě. Nám se podařilo získat několik soukromých fotek hvězdného páru a dozvěděli jsme se i podrobnosti dovolené. Známý rocker a Česká Miss 2008 se vrátili do Egypta přesně po roce. Dovolená měla skrytý smysl. Před rokem se přijeli na africký kontinent vzájemně poznávat.

„Loni jsme odjeli na dovolenou pouze po měsíci známosti. Chtěli jsme dobře poznat jeden druhého, a tak jsme do vztahu skočili rovnýma nohama a ono to vyšlo," vzpomíná Eliška. I letos se dvojice vydala do Hurghady.

Oproti loňsku se ale nezdržovali pouze na lehátkách u bazénu a na hotelovém pokoji, ale vydali se na dobrodružný výlet. „Přestože v Egyptě právě vládnou občanské nepokoje, tak jsme si půjčili auto a vydali se do pouště. Z bezpečnostních důvodů jsem se kryla šátkem, abych jako dívka nevzbuzovala příliš velkou pozornost," říká modelka. Jelikož ale dvojice neměla průvodce, zastavily se jejich kroky před hranicí města.

„Měli jsme strach, že se ve spleti uliček nevyznáme, tak jsme to nakonec otočili. Výlet jsme si ale i tak moc užili, fotili jsme si skály a nádhernou scenérii," říká. Noid a Bučková v Egyptě strávili pouze sedm dní, neboť se oba museli vrátit na zkoušky muzikálu Hamlet, kde oba hrají hlavní role. „Slíbili jsem si, že se dovolená na naše výročí stane tradicí. Příští rok letíme znovu," říká Eliška.

Reklama

Další články

Načítám