Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dánská topmodelka Nina Agdal je chodící reklamou na bikiny. A to nejen ve svém pracovním životě. Kráska nedávno oslavila 30. narozeniny, a tak si dopřávala chvilky volna na plážích v prosluněném Miami. Fotografové ji zastihli, jak dovádí ve vlnách ve slušivých modrých plavkách, další dny pak zářila v pro změnu limetkovém odstínu.

V plavkách předvedla své vypracované břišáky, na kterých tvrdě maká, a dokonce má i vlastní fitness aplikaci, kde zájemci najdou nejen sestavy, ale také tipy na zdravou stravu včetně receptů. Agdal patří k nejznámějším dánským modelkám své generace. K jejím největším úspěchům patří spolupráce se značkou Victoria´s Secret a focení pro magazín Sports Illustrated.

V roce 2014 ozdobila titulku plavkového vydání, na jeho stránkách se ale objevila už o dva roky dřív, kdy byla jmenovaná nováčkem roku. Na přední stránky společenských médií se ale dostala také díky vztahu s hollywoodskou hvězdou Leonardem DiCapriem.

S o sedmnáct let starším hercem randila rok. Po jejím bohu se objevoval také zpěvák Adam Levine. Momentálně je ale oficiálně nezadaná a na pláži tráví čas se svými přáteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám