Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat. Točí filmy, vydala úspěšné album a natáčí videoklipy. Nicméně za poslední roky se vyhýbala divadelním prknům. Veškeré nabídky na role v muzikálech přes deset let kvůli mateřským povinnostem odmítala. Nyní se však rozhodla vrátit.

Byla oslovena producentem pražského Divadla Broadway Oldřichem Lichtenbergem a od prosince si zahraje hlavní roli Veroniky v muzikálu Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích. „Vždycky jsem se víc věnovala činohře než muzikálům. Dávala jsem si je jen tak za odměnu…Tajemství, Excalibur…Teď už mám větší děti a pomalu se do divadel můžu vracet. Vánoční zázrak je rozkošný příběh pro celou rodinu a já doufám, že ho nazkoušíme stejně krásně jako naši kolegové před lety,“ svěřila se Super.cz Lucie Vondráčková.

„Janek psal vždycky originální melodické věci. Nemohla jsem s ním kvůli času do Hamleta ani Othella, tak to teď vyšlo pohádkově na třetí pokus,“ prozradila zpěvačka. Před několika lety si postavu Veroniky v muzikálu zahrála Linda Rybová. V dalších rolích se objeví například Aleš Háma, Jaroslava Obermaierová, Peter Pecha nebo nově Jakub Kohák. Obnovená premiéra muzikálu Vánoční zázrak v režii Radka Balaše je v Divadle Broadway naplánovaná na 1. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám