Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jessie J (36) už má plné zuby lidí, kteří necitlivě komentují její figuru. A nelze se jí divit, v listopadu totiž přišla o miminko.

Poté, co se jí někdo zeptal, jestli není těhotná, se v instagramových příbězích podělila o fotku, na které nemůže dopnout kalhoty, a přidala k ní zcela jasný komentář.

„Přestaňte komentovat váhu ostatních. Všichni. Prostě toho nechte. Neptejte se žen, jestli jsou těhotné, pokud si nejste jistí. Neříkejte jim, že jsou vychrtlé. Hodně to vidím na sociálních sítích a vím, že se to děje i v reálu,“ rozepsala se zpěvačka.

„Za poslední půlrok jsem přibrala 4,5 kila a cítím se skvěle. Možná mi ta váha zůstane, možná ne. Možná přiberu ještě víc, kdo ví? Je mi to jedno, dokud se cítím dobře a jsem zdravá,“ dodala.

„Někdo se mě zrovna zeptal, jestli nejsem těhotná, přestože ví, čím jsem si loni prošla. Začal mi i radit, což je fakt divné. Nikdy bych to neudělala. Prostě ne. Tohle není cool,“ dala pak jasně na srozuměnou.

Jessie byla o loňském potratu sdílná. Svěřila, že tragickou zprávu obdržela při třetím ultrazvuku. Po rozchodu s tanečníkem Maxem Phamem se plánovala stát svobodnou matkou. Před ním randila s hercem Channingem Tatumem.

Jessie se už v minulosti svěřila s problémy v oblasti reprodukce. V roce 2014 jí lékaři oznámili, že nemůže otěhotnět, ona to ale nehodlala vzdát, i když věděla, že se možná nezadaří přirozenou cestou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám