Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že Jim Carrey (62) je připraven odebrat se do hereckého důchodu. V rozhovoru pro Access Hollywood, kde promoval svůj nový film Ježek Sonic 2, naznačil, že by to mohl být jeho poslední film.

„Jo, pravděpodobně,“ odpověděl překvapené redaktorce, která se ujišťovala, jestli nejde o vtip. „Nejspíš jdu do důchodu, ale záleží. Pokud mi andělé sešlou scénář napsaný zlatým inkoustem a bude důležitý pro lidi, můžu pokračovat, ale dám si pauzu,“ nechal se slyšet.

Carrey dále dodal, že má rád svůj poklidný, spirituální život. „Většinou to celebrity neříkají, ale mám dost a udělal jsem dost,“ odůvodnil.

Carrey nemá naplánované další filmové projekty, ale diváci se na něj mohou těšit v komediálním speciálu Netflixu, který uctí památku nedávno zesnulého Boba Sageta. Mezi dalšími z účinkujících jsou Chris Rock, John Mayer, John Stamos a Jeff Ross.

Točilo se v lednu a Netflix ho uvede v červnu. Komedii Ježek Sonic 2 aktuálně můžete vidět už i v českých kinech.

Herec vzbudil před pár dny rozruch, když se pustil do Willa Smithe za facku na Oscarech. Kritizoval také kolegy z Hollywoodu, kteří herce po převzetí ceny za nejlepšího herce ocenili potleskem vestoje.

Jim má na kontě nespočet fantastických hereckých výkonů. Za všechny můžeme jmenovat filmy Maska, Ace Ventura: Zvířecí detektiv, Truman Show, Grinch, Batman navždy, Lhář, lhář nebo Věčný svit neposkvrněné mysli a mnoho dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám