Hlavní obsah
Článek

Takhle si let domů ze soustředění na Zanzibaru rozhodně nepředstavovali. Finalistky letošního ročníku Miss Czech Republic včetně ředitelky soutěže Taťány Makarenko (34) a jejich celý tým museli trávit dlouhých sedm hodin na stařičkém letišti na Zanzibaru. Letadlo, kterým měli všichni odletět, nemohlo přistát kvůli silné bouřce.

"Na letiště jsme dojeli v jednu hodinu ráno, a kvůli bouřce opravdu nepřistálo letadlo. Bylo odkloněno na pevninu do Tanzánie, kde čekalo, až se počasí umoudří. Bohužel nás tam čekala dlouhá noc, odletěli jsme až v 8 hodin ráno," řekla Super.cz Makarenko.

Na letišti nebyl otevřený žádný obchod a neměli kde složit hlavu. To ale zdaleka nebyl konec šílené cesty. Kvůli zpoždění málem nestihli navazující spoj z Istanbulu do Vídně. "Bylo to jen tak tak. Doslova jsme běželi. Bohužel ale nestihli dodat do letadla naše kufry. Takže jsme všichni bez zavazadel. Snad by měly dojít za dva dny. Všichni v to doufáme," krčí rameny Makarenko. "Všichni jsme se ale těšili hlavně do postele," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám