Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O německou modelku Jordan Carver (25) jsme vás nemohli ochudit již v listopadu, ale nyní je jistě vhodná příležitost se k ní opět vrátit. Extrémně vnadná blondýnka si totiž našla neméně obdařenou kamarádku Destiny Danger, s níž podniká plno činností lahodících mužskému oku. Jednou si jen v sexy spodním prádle zahrají polštářovou bitvu, příště se jdou zase v minišatech s hlubokými výstřihy navečeřet...

V pondělí byly tyto dvě krásky ke spatření v hotelu Grand Lux v italských Benátkách, kde blonďatá Carver slavila narozeniny. K té samé příležitosti tato dvojice glamour modelek nafotila v Las Vegas i svou polštářovou bitvu. Obě přitom své přednosti schovaly do podobných souprav spodního prádla, které se lišily jen barvou a výběrem kalhotek.

Jordan Carver si také postěžovala, že u mužů vzbuzuje takový zájem, že se jí zatím nedaří najít si trvalý vztah. Každý potencionální partner prý nesnese, že denně dostává tisíce komplimentů a nejrůznějších nabídek od cizích mužů. Stále ale doufá, že jednou toho pravého potká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám