Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) přiznala, že si od vrásek pomáhá klobásovým jedem zvaným botox. Bohužel ale kvůli vyčerpávajícímu cvičení nefunguje tak jako u většiny žen. Hanky tělo totiž dokáže botox zlikvidovat během krátké doby.

Většina žen je po aplikaci botoxu bez vrásek více než půl roku. "Botox si dávám do čela, u mě je ale problém, že u mě funguje maximálně dva měsíce. Bylo mi vysvětleno, že kvůli cvičení, jak více spaluju, tak tělo spaluje i tyhle látky. U mě efekt tím pádem extra nemá," řekla Super.cz Hanka.

Jak o sebe Hanka pečuje? "Starám se o pleť, nikdy nejdu spát, aniž bych pleť ošetřila, to samé ráno. Chodím na procedury do salónu. O pleť se snažím pečovat. To, co jí za život dáme, nám ona jednou vrátí," vysvětluje.

Mašlíková má tělo pevné jako skála a pomerančová kůže se jí vyhýbá. Ona sama si to ale nemyslí. "Celulitidu mám. Ale manžel říká, že ji mám jen na mozku. Chodím na procedury, které pomáhají s pomerančovou kůží, odvodnění, odvádí toxiny a pomáhají i v regeneraci. Dám ale především na sport, to je pro mě zásadní. K tomu jídelníček. Všechny ostatní věci jsou podpůrné. Krémy a procedury jsou prostě doplněk," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám