Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminkou tohoto roztomilého kloučka je jedna z nejatraktivnějších amerických zpěvaček. Je jí 31 let, má exotický vzhled, hraje bezvadně na klavír a pyšní se kyprými ženskými křivkami i několika cenami Grammy. Chlapec s neobvyklým jménem Egypt Daoud Ibarr Dean se narodil 14. října 2010 R’n’B zpěvačce Alicii Keys a jejímu manželovi Swizzi Beatzovi.

Celá rodinka v úterý odlétala z havajského letiště do Los Angeles. Alicia, Swizz i jejich malý neposeda Egypt na tamním ostrově Kauai strávili víkend. Zpěvačka se v poslední době věnuje především rodině, ale i tak se stačí věnovat své kariéře. Minulý rok pracovala na novém albu a absolvovala i několik velkých koncertů, kde se doprovázela pouze na klavír.

Alicia však není jen talentovanou muzikantkou, ale věnuje se rovněž režii a herectví. Objevila se v řadě seriálů a talk show. Filmovou roli vražedkyně si zahrála ve filmu Sejmi eso, vedle Scarlett Johansson se pak objevila ve snímku Holka na hlídání.

Reklama

Další články

Načítám