Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je do dospělý muž a brzy vyletí z rodného hnízda. Zpěvačka Leona Machálková (56) si užívá poslední měsíce, kdy má ještě doma syna Artura, než mladík odjede studovat umění do Itálie. Jako pyšná máma se samozřejmě pochlubila snímkem ze synova maturitního plesu.

"Tak už jenom ta maturita," napsala k fotografii z paláce Žofín, kde mělo gymnázium Duhovka svůj ples. Nicméně maturitní zkouška už je v podstatě jenom formalita. "Už má za sebou přijímací zkoušky, tak musí udělat jen tu maturitu. Je odhodlaný, chce žít svůj život. Ne, že bych si obavy o něj nepřipouštěla, ale nesmí mě paralyzovat," řekla Super.cz zpěvačka, která je smířená, že chce jít syn svojí cestou.

Na maturitním plese to seklo nejen Arturovi, který je neuvěřitelně podobný svému otci, zesnulému architektovi Bořkovi Šípkovi, ale také Leoně. V černých koktejlkách vypadala spíš jako jeho starší sestra než jako máma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám