Hlavní obsah
Článek

Jihoafrická herečka a modelka Charlize Theron (36) dokázala, že rozhodně není stydlivá. Pro časopis Vanity Fair se nechala nafotit jen v odvážných černých plavkách, saku a lodičkách. Klidně přitom pózovala uprostřed rušné městské silnice. Na studiových snímcích pak má již jen sáčko, černé kalhotky a rudě namalované rty. Charlize tak nechala vyniknout svým štíhlým dlouhým nohám a alabastrové pleti.

Blond kráska tímto způsobem rovněž rafinovaně upozornila na svůj nový film Sněhurka a lovec, v němž si zahraje s hvězdou Twilight ságy Kristen Steward nebo s hercem Chrisem Hemsworthem.

Na herečce se však pomalu začínají projevovat mateřské pudy. Nedávno byla například k vidění, jak si láskyplně chová kamarádčino miminko. Spekuluje se také o tom, že Charlize má v plánu adoptovat si dítě podobně jako její kolegyně Sandra Bullock (47) nebo Angelina Jolie (48).

„Chci dítě. Pokud by se tak stalo zítra, budu šťastná,“ přiznala německému magazínu In Touch hvězda filmu Zrůda, v němž byla nalíčená k nepoznání. Na otázku, zda by si dítě i adoptovala, odpověděla: „Proč ne? Jsem otevřená v životě všemu.“

Reklama

Další články

Načítám