Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme s modelkou Ndeshi Pandou Nangolo mluvili naposledy, měla jednoho syna. Dnes už je hrdou matkou tří kluků. Její manžel a otec nejstaršího Sebastiana, fotbalista Václav Drobný, v roce 2012 tragicky zemřel po nárazu do stromu při bobování, s otcem mladších synů dnes už nežije. Na lásku ale nezanevřela. „Někdo v mém životě je,“ prozradila Super.cz Ndeshi.

„Jsem maminkou tří kluků,“ pochlubila se nám modelka na narozeninové oslavě bývalého manažera Ivety Bartošové Tomáše Gottlieba. Ta se uskutečnila i přesto, že oslavenec skončil s problémem se srdcem v nemocnici.

Své děti Nangolo vychovává v rámci českých tradic. „Jsou to Češi jako poleno. Pokud to někdo vidí a je afrického původu, tak si možná myslí, že jsem nějaká namyšlená holka, ale já jsem přesvědčená o tom, že moje děti budou žít v Česku," uvedla s tím, že děti mluví česky a anglicky.

Své kořeny kluci znají, Ndeshi už je vzala na návštěvu příbuzných do své rodné Namibie. „Moje máma zná mé postoje a je smířená s tím, že to jsou Češi,“ svěřila Ndeshi.

Ta stále funguje jako modelka, jak se svěřila, povolání je jejím velkým koníčkem. „Jsem na to pyšná. A i když mám i jiné aktivity, módu miluju a nemůžu se od toho odpoutat,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám