Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Veronika Zelníčková Krejzová přivedla před devíti měsíci na svět prvorozenou dceru Amelií. Ke své práci už se začíná opět naplno vracet. A to nejen na koncertních pódiích, ale také na divadle v novém rodinném muzikálu Ostrov pokladů.

V představení ztvárňuje roli pirátky Mečakudly a slavnostní premiéru, na kterou přišla podpořit své kolegy, si nenechala ujít. Na červený koberec vynesla modré dlouhé večerní šaty, ve kterých dala na odiv svou figuru.

Připravovala jsem se sama. Na váze před porodem nejsem, mám zhruba sedm kilo nahoře. Ale dostala jsem od manžela k Vánocům brusle, začne být hezké počasí, tak budeme jezdit. Dokonce už jsme vyrazili spolu, a to i s kočárkem,“ řekla Super.cz herečka, která si na pomoc své rodiny v době mateřství nemůže stěžovat.

„Hlídá moje maminka, babičky se střídají. Když jsem v divadle, tak hlídá manžel. Máme kapelu Anacreon, a když hrajeme, tak zase hlídají babičky, a tak už jsme bez malé ven vyrazili,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám