Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O své soukromí se příliš nedělí, nicméně jako pyšný táta tentokrát udělal výjimku. Zpěvák Daniel Landa (55) se pochlubil rodinným snímkem, kde pózuje s manželkou, režisérkou Mirjam, a svými třemi dcerami. Devatenáctiletá dvojčata Roxana a Rozálie totiž měla maturitní ples.

Na snímku nechybí ani nejstarší dcera Landových, Anatázie. Čtyřiadvacetiletá slečna kráčí ve stopách svých rodičů. Na rozdíl od sester se do světa šoubyznysu zapojila už odmalička. "Stázka se dala na herectví a strašně ji to baví. Už kdysi hrála hlavní roli v našem pohádkovém muzikálu Bílý dalmatin. Ale to už si ani nepamatuje," řekla Super.cz Mirjam Landa.

Anastázie studovala vyšší odbornou hereckou školu a vrhla se hlavně na divadlo, vidět ji můžeme ve hrách souboru OLDstars a divadla Radar. Nevyhýbá se ani kameře. Jako malá si zahrála vedlejší postavu ve filmu svých rodičů Kvaska, mihla se také ve dvou dílech seriálu Specialisté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám