Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (57) s nadšením přijala nabídku na moderování finálového večera udílení cen Český lev. A za provedení svátečním večerem dostane naše nejoblíbenější zpěvačka opravdu nezvyklý honorář. Pouhou 1 korunu.

„Mám ráda výzvy, ráda se nechávám překvapovat a velmi ráda podpořím mistry svého oboru. I proto jsme se s Petrem Vachlerem na této symbolické částce dohodli,“ vysvětlila Lucie "výši" své odměny.

Protože je to profesionálka každým coulem, na své vystoupení se už pilně připravuje. „Koukám postupně na všechny filmy a dokumenty, které u nás loni vznikly. Na přípravy jsem si vyhradila dost času,“ řekla Lucie a zároveň přiznala, že i když je zvyklá vystupovat před početným publikem, z moderování má přece jen trému. „Moje momentální pocity jsou, jako kdybych se po dlouhé době připravovala na opravdu důležité rande,“ smála se zpěvačka.

Ještě před finálovým večerem, který se uskuteční 3. března v pražské Lucerně, proběhne již tradičně večer nominační. Tím diváky provedou Ester Kočičková a Jakub Žáček, kteří k této příležitosti natočili opravdu vtipný spot.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám