Hlavní obsah
Článek

Hilaria Baldwin (40) oznámila, že je těhotná. Někdejší jogínka a herec Alec Baldwin (65) se těší na sedmého společného potomka. Na Instagramu se podělili o video s krásnou početnou rodinkou.

„Po letech, kdy to bylo nahoru dolu, máme velké překvapení. Na podzim přibude další Baldwinito,“ popsala klip s nadšenými ratolestmi.

Baldwinovi spolu mají dcery Mariu (13 měsíců) a Carmen (8) a syny Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) a Eduarda (18 měsíců). Herec má pak z manželství s Kim Basinger dospělou dceru Ireland (26).

Hilaria dvakrát potratila, než se narodil pátý Eduardo, nejmladší dceru Mariu jim pravděpodobně porodila náhradní matka, pár to ale doposud nespecifikoval. Hilaria byla po Eduardovi nicméně přesvědčená, že další děti mít nemůže. Aktuální těhotenství je tedy překvapením i pro ni.

„Mysleli jsme si, že je naše rodina kompletní, ale máme nesmírnou radost. Dělím se s vámi o moment, kdy jsme to oznámili dětem. Jak můžete vidět, jsou dost nadšené,“ doplnila k videu.

Radostná novinka přišla pět měsíců po tragickém incidentu, kdy Alec na place omylem zastřelil kameramanku Halynu Hutchins. Případ se stále vyšetřuje. Manžel zesnulé Matthew Hutchins Baldwina a další ze štábu žaluje za neúmyslné zabití.

„Strašně mě naštvalo, že o její smrti mluví na veřejnosti tak detailně, v podstatě popsal, jak ji zabil, ale nepřevzal přitom žádnou zodpovědnost za své činy,“ uvedl Hutchins v únoru pro NBC.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám