Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Danielu Krejčíkovi s Matějem Stropnickým a Jaromíru Noskovi s přítelkyní Zuzanou se do reality show Výměna manželek chystá další známý pár. A bude to o to zajímavější, jelikož jde opět o stejnopohlavní dvojici. V dalším díle se objeví Jan Bendig (30) se svým životním partnerem Lukášem Rejmonem.

„Každý z nás v hloubi duše chce něco takového vyzkoušet a nemá na to koule. My jsme byli osloveni a musím říct, že to byla nádherná zkušenost,“ svěřil se Super.cz Bendig na oslavně narozenin bývalého manažera Ivety Bartošové Tomáše Gottlieba.

Zdá se, že zpěvák rozhodnutí odhalit své soukromí v reality show nelituje. Ostatně není se čemu divit, když se nedávno objevil i v pořadu konkurenční televize Like House.

Překvapení, že místo nové ženy dorazí do domácnosti muž, se prý tentokrát konat nebude. „Bylo to vtipné. Nevěřili totiž, že tam s nima budu já. Hledali všude po době nějakou opravdovou ženu. Pak byli z toho nadšení, že vyhráli jackpot. Rodina byla skvělá,“ říká Honza, který napovídá, že v jeho díle nebude nouze o emoce. „Bude se tam dít hodně věcí kromě dramat. Dojde i na slzy, hodně slz.“

U Honzy a Lukáše se díky jejich účasti v pořadu znovu otevřelo téma pořízení vlastních potomků. „V nejbližších třech, čtyřech letech bych chtěl mít svoje,“ prozrazuje Jan Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám