Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dovolená v Dubaji pro Muže roku z roku 2015 Jakuba Krause (34) nedopadla podle představ. Rovnou po přistání musel fešák, který Česko reprezentoval na dvou mezinárodních soutěžích krásy, nabrat směr nemocnice v pražském Motole. Diagnóza zněla akutní zánět slepého střeva. Jakub musel okamžitě na operační sál.

"Včera kolem oběda jsme přiletěli a v noci jsem už po řadě vyšetření šel na sál. Teda jel, večer už mi bylo tak špatně a byl jsem dehydratovaný, že mě mezi vyšetřeními vozili," prozradil Jakub Kraus.

Během letu domů mu bylo čím dál hůř. "Největší respekt Evičce, jak ten let s malou zvládla. Já byl nepoužitelný," děkoval své manželce, fitnessce Evě. "Dnes už můžu pít čaj a udržím ho," dodal s tím, že je už po operaci a je mu lépe.

V nemocnici ovšem ještě zůstává, protože byl zánět rozsáhlý a musí se doléčit antibiotiky. "Ještě že jsem to sem stihnul a nestalo se něco fatálního v letadle," dodal Jakub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám