Hlavní obsah
Článek

Už několik dní tráví finalistky letošního ročníku Miss Czech Republic na exotickém Zanzibaru, kde probíhá jejich letošní zahraniční soustředění. Kdo by si myslel, že si užívají relaxu, vstávání před polednem a chytání bronzu na pláži, šeredně by se spletl.

Vstávají před pátou hodinou ranní a většinu dne věnují natáčení či focení. "Natáčíme s dívkami medailonky pro televizi Nova, probíhá focení jejich propagačních snímků či fashion fotek. Focení začíná velmi brzy ráno po východu slunce, kdy je nejlepší světlo, stejně tak před západem. Je to pro finalistky náročnější, ale zase je to myslím skvělá průprava na světové soutěže, kde jsou dívky rády, když spí čtyři hodiny denně," řekla Super.cz šéfka soutěže Taťána Makarenko (34).

"Samozřejmě zbyde čas i na relax, ale možná ho není tolik, co některé dívky čekaly. I na tomto se pozná, jak moc jsou připraveny na titul královny krásy, které finalistky mají často s něčím problém a které na sobě chtějí pracovat. Každý den je známe lépe a lépe a tušíme, jak by se v případě vítězství s nimi pracovalo," dodala Makarenko.

O titul královny krásy se utká 10 dívek. Letos ani jedna nemá zvětšené vnady. Podívejte se, jak jim to sluší v bikinách na exotickém Zanzibaru. Máte již svoji favoritku?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám