Hlavní obsah
Článek

Tenistka Venus Willliams si nemohla nechat ujít vyhlášení Oscarů. A to už jen proto, že Will Smith získal Oscara za nejlepšího herce v hlavní roli v životopisném dramatu Král Richard: Zrození šampiónek.

Snímek pojednává o Richardu Williamsovi, tatínkovi a trenérovi slavných tenistek, kterému se podařilo udělat z Venus a Sereny Williamsových sportovní hvězdy první velikosti. Slavnostní ceremoniál tenistce tak trochu pokazil Smithův skandál. Ještě než herec převzal Oscara, vlepil facku komikovi Chrisi Rockovi, jenž si dělal legraci z účesu jeho ženy trpící alopecií.

Will Smith se pak v děkovné řeči omlouval, ale slavnostní okamžik byl i tak nenávratně narušen. Jako by toho nebylo málo, musela se Venus potýkat s módním faux pas. Outfit s obřím výstřihem totiž tenistku zradil přímo před zraky fotografů.

Tenistka už věděla, že je zle a snažila se rukou zakrýt část outfitu, odkud jí vykukovalo ňadro. Bohužel pro ni se jí to ale nepodařilo. Trapas si mohla ušetřit, kdyby na slavnostní vyhlášení nezvolila až tak vyzývavý model. Sestry Williamsovy jsou ale známy tím, že si libují v nejrůznějších módních výstřelcích a odvahou riskovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám