Hlavní obsah
Článek

Modelka Joy Corrigan svou práci miluje a jakmile se jí naskytne příležitost pro pózování v plavkách, je doslova ve svém živlu. Tak jako na pláži v Miami, kde nejprve trávila dovolenou, aby pak později makala na nových sexy fotkách.

Půvabná Američanka se ostatně díky plavkám proslavila. Hledači talentů z modelingových agentur si jí všimli už ve čtrnácti letech. O pár let později už zdobila titulní stranu plavkového vydání Sports Illustrated, svlékla se pro Playboy a záhy po ní sáhla i andělská značka Victoria´s Secret.

Corrigan je ideální plavkovou modelkou. Naposledy se před fotografy nakrucovala nejprve v hnědých bikinách, které ňadra zakrývaly jen aby se neřeklo, poté zvolila jasně růžové bikiny, v nichž pro změnu prozářila celou pláž.

Sedmadvacetiletá modelka už díky svým půvabům získala i menší filmové role. Ráda vzpomíná například na spolupráci s Brucem Willisem ve snímku Vražedná bilance. Během natáčení filmu Zraněná srdce se zas jejími půvaby kochal akční hrdina Arnold Schwarzenegger.

Reklama

Další články

Načítám