Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Love Island, tanečnice z pořadu Tvoje tvář má známý hlas a bývalá pátá nejkrásnější Češka ze soutěže krásy Miss Czech Republic Mirka Pikolová přiznala rozchod a rovnou i novou lásku.

Mirka po skončení Love Islandu začala chodit s dalším účastníkem Honzou, nyní prozradila, že vztah nevydržel.

"Nejsme s Honzou nějakou dobu vůbec v kontaktu. Randila jsem s ním, trávili jsme spolu čas, ale z mé strany tam nepřišla láska. Protože nerada trápím druhé lidi, z jeho strany totiž láska byla, tak jsem to ukončila," řekla Super.cz Mirka, která s Honzou od té doby není v kontaktu. "Věřím, že až bude vše, jak má být, budeme zase přátelé," upřesnila kráska, která už má nový vztah.

"Momentálně randím, mám novou lásku. Je to sportovec, fitness trenér. Máme k sobě blízko i díky sportu, dává nám to společná témata, rozumíme si, smějeme se spolu. Zatím jsem opatrná, je to v začátcích, ale je mi s ním dobře," usmívá se modelka a tanečnice.

Mirka byla podpořit finalistky Miss Czech Republic na tiskové konferenci. Sama prozradila, že už má svou favoritku. "Pro mě je jasná vítězka Mariana Bečková. Má neuvěřitelný příběh, zkušenosti, je to silná ženská, která inspiruje lidi, moc ráda ji sleduju. Je nádherná, vysoká a je to krásná duše. Myslím, že ona si to opravdu zaslouží," dodala Pikolová.

Reklama

Další články

Načítám