Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku března se Leoš Mareš (47) stal otcem. I když se moderátor snaží maximálně věnovat své manželce Monice a novorozené dcerce Alex, práci se úplně nevyhýbá. Mareš opět moderoval tradiční Diamantový ples v Brně. „Já se teda domnívám, že by se měl udělat ještě jeden ples, a to letní, aby se to číslo vyrovnalo, jinak nám to tady bude haprovat,“ řekl Super.cz na akci moderátor.

Večer, který v Brně zahájil plesovou sezónu, se nesl v duchu radosti ze vzájemného setkávání. Na otázku proč bylo o něco méně návštěvníků, než tomu bývalo léta před covidem, měl Mareš také speciální vysvětlení,

"Tentokrát si totiž nemohl koupit lístek každý, letos sem můžou jen ti lidé, co si koupí vstupenku a k tomu jsou pěkní a milí, musí prostě u vstupu projít takovým “facecontrolem“. Takže vy všichni, co zde jste, jste se kvalifikovali. A ti co neprošli, jsou venku na parkovišti, proto jsou plná parkoviště lidí v róbách a oblecích. Gratuluji vám!“ smál se.

Na všech bylo znát, jak jsou rádi, že se po dlouhé době zase vidí, můžou si zavzpomínat, zatančit a i zazpívat. V druhé části večera známý moderátor totiž připravil diskotéku, která trvala až do ranních hodin a na ní se tančilo a zpívalo ostošest.

Letos byl ovšem moderátor přešťastný a ke zpěvu měl opravdu pádný důvod. A ten se jmenuje Alex – jeho čerstvě narozená dceruška. Takže když zpíval, tak nezapomněl měnit texty a dávat do písní vyznání právě pro ni. „Musím říct, že to byl pro mě letos nejpohodovější ročník,“ dodal těsně předtím, než odjel domů za svými holkami. Ačkoliv byl po náročném večeru opravdu utahaný, spěchal rovnou domů za Alex a Monikou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám