Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) se konečně dočkala. Její milenec Josef Rychtář (65), jenž ji na Vánoce obdaroval zásnubním prstýnkem, se rozvádí. Nikoli ovšem ze své iniciativy. Žádost o rozvod podala jeho podváděná manželka Darina, se kterou byl ženatý osmadvacet let.

Samotný Rychtář z toho rozhodně nadšený není a nešetří vulgárními útoky zejména na adresu manželčiny právničky. To, jak označuje právničku Jabloňovou z Nedvězí, je nepublikovatelné. Rozhořčilo ho hlavně to, když po něm právnička údajně chtěla, aby na manželku přepsal v rámci předrozvodového vyrovnání část majetku.

"Je to blbost. Já na nikoho nic přepisovat nebudu. Já tady v Říčanech bydlím. Manželka se tou svi... nechal zblnout a podala žádost o rozvod. Jestli mi doručí obsílku, budou se dít věci," spustil vulgárními slovy proloženou litanii Rychtář, když jej kvůli rozvodu oslovil deník Blesk.

"Proč já bych se měl rozvádět? Já si můžu milovat koho chci, a berme to tak, že můžu milovat manželku i Ivetu. Ono je milovat a milovat," předestřel svoji představu vztahu se dvěma ženami. Ony to tak ovšem nevidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám