Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) a Travis Barker zavítali na nedělní Oscary a byli hned středem pozornosti. Je to poprvé, co někdo z klanu slavných sester dostal pozvání na prestižní událost. Její snoubenec tam totiž vystupoval, a tak měla Kourtney možnost ho jít podpořit.

Hvězdná dvojice se k sobě měla, jak je ostatně u nich zvykem. Předvedli žhavou líbačku a bubeník nenechal ruce v klidu ani při další pózovačce před tradiční after party Vanity Fair. Svou drahou polovičku vášnivě chytal za zadek.

Kourtney a Travis se zasnoubili v říjnu loňského roku. Spojováni byli zhruba od začátku roku 2021, ale mnoho let se předtím přátelili.

Aktuálně se pár snaží o společného potomka, Kardashian podstupuje umělé oplodnění a nedávno přiznala, že kvůli tomu přibrala a proces u ní navíc „spustil menopauzu“. Vše poctivě dokumentuje pro rodinnou reality show Karadshianovi, která startuje na Hulu a Disney+ 14. dubna.

Kourtney už je trojnásobnou matkou. Z desetiletého vztahu s podnikatelem Scottem Disickem má Masona (12), Penelope (9) a Reigna (7). Barker má s exmanželkou Shannou Moakler Landona (18) a Alabamu (16).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám