Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přehlídka filmů, ale také luxusních šperků a rób rozmanitých tvarů i barev a míry extravagance. Prohlédněte si nejodvážnější modely, které byly na letošním předávání Oscarů na červeném koberci k vidění.

Vynesly je tenisová hvězda Venus Williams (41), herečka, moderátorka a producentka Tracee Ellis Ross (49), zpěvačky Chloe Bailey (23) a Janelle Monae (36) a modelka Elsa Hosk (33).

Zatímco Williams a Ross vsadily na rafinovaný dekolt, Hosk zdůraznila úžasně vytvarované a zpevněné břicho. Na první pohled poutavé šaty oblékla i Monae, která dorazila oblečená neoblečená, nejmladší Bailey pak zvolila šaty s rozparkem, který nepředčil žádný jiný - končil pomalu až v podpaží.

Ani ty nejodvážnější šaty ale nevzbudily tolik pozornosti jako herec Will Smith (55) fackou, kterou dal komikovi Chrisi Rockovi. Ten si na pódiu vystřelil ze Smithovy ženy Jady, která trpí alopecií, načež se Will zvedl a šel si to s ním ručně vyřídit.

Později se omluvil, ale jen Akademii a kolegům, nikoli Rockovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám