Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak je vidět z fotografií pořízených v rámci natáčení seriálu Parenthood z roku 1990, tento herec byl rozeným komediantem odjakživa. Seriál Parenthood byl jeho prvním větším hereckým počinem, předtím si zahrál jen v několika reklamách. Skutečným zlomem v jeho kariéře se však stal až 11 Oscary oceněný film Titanic. Od té doby se stal miláčkem dívek a žen téměř všech věkových kategorií a začal si vybírat své partnerky mezi nejatraktivnějšími modelkami světa. Nemůže to být nikdo jiný, než Leonardo DiCaprio (49).

DiCaprio se narodil v kalifornském Los Angeles a po rodičích měl německoitalské kořeny. Jméno Leonardo vybrala jeho matka proto, že v těhotenství ucítila první Leovo kopnutí v bříšku ve chvíli, kdy pozorovala v italském muzeu obraz od Leonarda da Vinci.

DiCaprio se stal hvězdou první kategorie po uvedení filmu Titanic z roku 1997, kde si zahrál po boku Kate Winslet. Snímek se stal největším kasovním trhákem v historii a překonaný byl až v roce 2010 filmem Avatar. Následovaly další úspěšné snímky jako Muž s železnou maskou, Pláž, Chyť mě, když to dokážeš, Letec, Krvavý diamant a další.

První dva vážné vztahy prožil herec s modelkami Kristen Zang a Emmou Miller. V roce 2001 se seznámil s brazilskou topmodelkou Gisele Bündchen, s níž strávil čtyři roky. V roce 2005 začal jeho šestiletý vztah s další modelkou, izraelskou kráskou Bar Refaeli (38). Minulý rok několik měsíců prožil vedle herečky Blake Lively.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám