Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) poprvé ukázala svoji pětidenní dceru Elenu Emílii. Jitka i s rozkošnou dcerou v doprovodu manžela, tanečníka a choreografa Petra Čadka, dnes krátce po třetí hodině odpoledne opustila pražskou porodnici U Apolináře.

Holčička vážila po narození 3,30 kilogramu a měřila 51 centimetrů. Elenka i Jitka jsou v naprostém pořádku a bylo znát, že čerstvá maminka září štěstím. A také hrdý otec Čadek, který byl u porodu.

„Ještě jsme oba dva pořád dojatí. Je to ten nejkrásnější zážitek, který mě mohl v životě potkat. Ještě jsme ani nestihli vyzkoumat, kterému z nás je podobná. Elenka je nádherná, zdravá a vůbec nepláče. Je to úžasný pocit, “ řekla Super.cz dojatá Jitka.

O své pocity se podělil také novopečený tatínek. „Všechno jsem doma připravoval sám, tak uvidíme, snad budou holky spokojené. Za ty čtyři dny mi přijde fantastické být tátou,“ řekl šťastný Čadek.

Jitka také objasnila volbu jména, které pro svou prvorozenou dceru s manželem zvolili. „Holčička bude pokřtěna, proto jsme jí dali dvě jména. Na Eleně jsme se shodli oba, Emílie je po mojí babičce."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám