Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To se jen tak nevidí. Modelky Eva Čerešňáková (25) a Hana Věrná (23) se sešly v jedné posteli a navíc velmi spoře oděné. V tomto případě se nejednalo o rozmar, ale šlo o pracovní zakázku. Krásky se totiž staly tvářemi kampaně švédské značky, která vyrábí luxusní kancelářské potřeby.

Přestože na finálních fotkách to vypadá, že dívky zažívaly během focení obrovskou pohodu, ve skutečnosti to bylo úplně obráceně. Jelikož se nefotilo v ateliéru, ale v obchodním centru, tak se krásky musely přemisťovat ze zázemí na plac jen v nočních košilkách. „Přebíhaly jsme z jednoho konce obchodního centra na druhý v negližé zakryté pouze šálou," s úsměvem vzpomíná na focení Čerešňáková.

První česká Vicemiss pro rok 2007 se prý před svou kolegyní ani tvůrčím týmem nestyděla, ale z přihlížejících lidí pochopitelně ostych měla. „V obchodě s nábytkem byli bohužel i normální návštěvníci, kteří nás pochopitelně nadšeně okukovali," říká Eva.

Hanka Věrná byla tak zaměstnaná, že se ani nestihla stydět. Během focení tentokrát nefungovala pouze jako modelka, ale částečně i jako vizážistka. „Profesionální líčení a s tím spojené nejrůznější triky a postupy mě baví. Když mám čas, ráda se i v tomto směru vzdělávám. Bylo fajn, že jsem v některých momentech mohla s hlavní vizážistkou konzultovat, který odstín by byl k danému stylingu nejideálnější, jak vybírat intenzitu make-upu podle světel i fígle, o kterých se nemluví,“ prozradila druhá Vicemiss ČR 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám