Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ashley Greene (35) čeká s manželem Paulem Khourym prvního potomka. Radostnou novinku potvrdil magazínu People její tiskový mluvčí.

„Jsou štěstím bez sebe, že se stanou rodiči,“ stojí v prohlášení.

O těhotenství se začalo spekulovat začátkem měsíce, když herečka zavítala na akci v rámci MDŽ v Santa Monice. Už tehdy se zdálo, že má pod kostýmkem trochu bříško.

Pár je spojován od roku 2013, randili spolu tři roky, než Khoury před herečkou během dovolené na Novém Zélandu poklekl. Vzali se ovšem až v roce 2018 v Kalifornii.

Do založení rodiny je tak trochu tlačili i příbuzní, oba ale měli dost nabité rozvrhy. „Naši rodiče nám naznačovali, že jsme svoji dost dlouho a jsou připravení se stát prarodiči. Byli jsme teď ale extrémně vytížení, takže jenom musíme najít správný okamžik,“ prozradila herečka před časem Peoplu.

Ashley se divákům vryla do pamětí jako Alice Cullen ze ságy Stmívání. V posledních letech jste ji mohli vidět například ve filmech Šokující odhalení, Spoušť a dalších. Kromě hraní také dabuje a tento rok uvede minimálně tři snímky.

Reklama

Další články

Načítám