Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dříve než kartáček na zuby bere většina lidí po probuzení do ruky jako první věc svůj telefon. S ještě zalepenýma očima tak kontrolujeme vše, co nám ve spánku uteklo – příspěvky na sociálních sítích, ale i zprávy či zmeškaná volání přátel a rodiny.

Být ve spojení je jedna z nejdůležitějších věcí moderního života. Většina komunikace se dnes již přesunula z off-line do on-line světa. Bez spojení si už svůj život představí málokdo. Během dne tak telefonujeme, píšeme e-maily i zprávy, kontrolujeme, co se kolem nás děje. Většina lidí má telefon v ruce denně i více než 4 hodiny, což není zanedbatelná doba. Kdykoli pípne nebo zazvoní, ihned odpovídáme.

Někdo volí raději formu zprávy, ať už e-mailu, nebo i prostřednictvím nejrůznějších komunikačních aplikací, jiní raději „zvednou“ telefon a zavolají. Někdo radši použije několik smajlíků, jiný nedá dopustit na lidský hlas a jeho zabarvení a intonaci. Každá situace si žádá své, každý preferuje jinou cestu. Ve všech případech je ale důležité neplatit za služby více, než je nutné.

Výhodný tarif nabízejí předplacené SIM karty 

Jestliže máte rádi své výdaje pod kontrolou, pak jsou ideální volbou předplacené SIM karty Datamanie, které jsou přehledné, jednoduché a nabízejí hned dva tarify.

Patříte-li do týmu „potřebuji data, ale rád slyším i lidský hlas“ a některé věci nejraději řešíte voláním, pak je pro vás jasnou volbou tarif, který za 299 Kč nabízí 100 minut volání do všech sítí a 3 GB dat. To je tak akorát na to, abyste zůstali ve spojení s blízkými i rodinou v rámci internetu, ale i hlasových služeb.

Pokud jste už ale zvyklí komunikovat jen prostřednictvím internetu, pak je tady druhý tarif, v rámci kterého dostanete za 299 Kč 7 GB dat a s tím už se dá fungovat tak, že si můžete prakticky přestat hlídat, jak moc surfujete a zda můžete ještě poslat přátelům nějakou fotku nebo video. Budete mít dostatek dat na celý měsíc.

A nejlepší na tom je, že po on-line objednání a zaplacení SIM karty vám ji doveze kurýr zdarma až domů, vy ji jednoduše vložíte do telefonu a můžete komunikovat s kým chcete a formou, jaká je pro vás příjemná. Tarify jsou předplacené vždy na měsíc, po této době se automaticky obnovují. K tomu je potřeba mít dostatečný kredit. I to jde však zařídit bez starostí, protože díky možnosti nastavit automatickou platbu z platební karty se SIM karty samy obnovují. Automatické dobití je možné jednoduše upravit v aplikaci Moje O2 a kredit se bude doplňovat tak, jak bude potřeba.

Další články

Načítám