Hlavní obsah
Článek

Čtvrteční premiéru nové česko-slovenské komedie si nenechala ujít řada známých tváří. Na slavnostní uvedení snímku Známí neznámí měly pozvané celebrity dorazit ve velké večerní a některé z nich daný dress code opravdu dodržely. A to dokonce ruku v ruce s partnerem.

Svým protějškem se například pochlubila představitelka sestřičky z Ordinace v růžové zahradě herečka Ha Thanh Špetlíková. Ta dorazila v bílých květinových šatech, její přítel Arthur Sniegon oblékl tmavý oblek s motýlkem.

Svou manželku do kina vyvedl také režisér Karel Janák, ani ten oblečení na večer nepodcenil. Jeho žena, herečka Romana Goščíková pak oblékla černé šaty, které doplnila žlutými doplňky.

Na slavnostní premiéře se s půvabnou partnerkou objevil také herec Jan Révai. A společenskou událost si nenechal ujít ani hudebník Radek Banga (41), který rovněž dorazil se svou drahou polovičkou. Poprvé do společnosti pak vyvedla svou novou lásku herečka Anna Kadeřávková (26), která aktuálně randí se slovenským youtuberem a účastníkem Survivoru Danielem Štrauchem. Kdo všechno se se svým partnerem na premiéře blýsknul, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám