Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jodi Albert (38) se s fanoušky podělila o bolestnou ztrátu. V devátém týdnu těhotenství přišla o dítě. Informaci zveřejnila v návaznosti na komentář, který obdržela u jedné ze sdílených fotek.

Na snímek s manželem, zpěvákem kapely Westlife Kianem Eganem (41), zveřejněný na Valentýna, jedna z fanynek reagovala, že Jodi vypadá těhotná. A byla to pravda. „Za jiných okolností bych byla ofenzivní, ale v tomto případě jsem si pomyslela, že hádá správně a že se nemůžu dočkat, až to po 12. týdnu budu moct sdílet!“ svěřila herečka. K tomu bohužel nedošlo, v devátém týdnu o dítě přišla.

Šlo o druhý potrat během posledních čtyř let. „Tentokrát to bylo jiné, protože jsme si dovolili se těšit a snít o tom, jak by naše budoucnost vypadala s tím malým požehnáním,“ prozradila Jodi.

Uvedla také, že text několikrát napsala a pak zase smazala, než překonala strach a rozhodla se intimní informaci sdělit fanouškům. „Ale vím, že by to třeba mohlo pomoct někomu, kdo také prochází touto bolestnou ztrátou,“ dodala.

Text přesdílel i Egan, který k němu dodal, že jeho žena je tím nejsilnějším člověkem, kterého zná. „Miluji tě celým svým srdcem,“ vzkázal. Manželé vychovávají tři děti, syny Kou (10), Zekeyho (6) a Cobiho (4).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám