Hlavní obsah
Článek

Italský rapper Fedez potvrdil rakovinu slinivky. Fanouškům se ozval z milánské nemocnice San Raffaele, kde mu operovali tumor. Teprve dvaatřicetiletý dvojnásobný otec patří mezi nejpopulárnější italské muzikanty.

Už minulý týden přiznal, že je nemocný, tehdy ale nesdělil, o jak závažnou diagnózu jde.

„Minulý týden jsem zjistil, že mám vzácný neuroendokrinní nádor slinivky břišní,“ popsal v aktuálním postu na Instagramu, kde ho sleduje přes 13 milionů fanoušků.

„Takový ten, který, pokud ho neodhalíte včas, není dobrým spolubydlícím pro vaše tělo. Proto jsem musel na operaci, která trvala 6 hodin. Odstranili mi část slinivky, včetně tumoru. Je to dva dny, jsem v pořádku a nemůžu se dočkat, až se vrátím domů k dětem,“ vzkázal.

Rapperovou manželkou je italská influencerka, podnikatelka, návrhářka a modelka Chiara Ferragni (36). I ona informovala fanoušky o situaci na svém profilu, kde se podělila o fotku s manželem.

„Báli jsme se všeho. Diagnózy, operace, zotavování, o naše životy a budoucnost naší rodiny. Operace proběhla úspěšně a teď se zotavuje. Doufejme, že nám zbydou jen vzpomínky na černé momenty, které nám opět připomněly, jak je důležité žít život naplno každý den,“ uvedla Ferragni s poděkováním všem, kteří se za jejího manžela modlili a posílali jim sílu.

Bloggerka a rapper se vzali v roce 2018 a mají čtyřletého syna Lea a roční Vittorii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám