Hlavní obsah
Článek

Modelka, moderátorka, někdejší královna krásy, rebelka i milující maminka. Diana Kobzanová (42) slaví kulaté narozeniny. Blondýnka s ostrým jazykem se do povědomí širší veřejnosti dostala před jednadvaceti lety, kdy vyhrála soutěž krásy Miss ČR. O rok později reprezentovala české barvy na světovém klání krásy Miss Universe.

O titul Miss ČR ale brzy přišla. Tehdejší šéf Miss Miloš Zapletal jí korunku odebral poté, co se svlékla pro lechtivý časopis Leo. Kobzanová byla i tak úspěšnou modelkou, jež se brzy pustila také do moderování.

Provázela reality show VyVolení, moderovala v rádiu a později měla i vlastní talk show Drzá Diana. Známá byla její slabost pro sportovce. Několik let chodila s fotbalovým reprezentantem Martinem Jiránkem, osudového muže ale našla až v o šest let mladším hokejistovi Michaelu Frolíkovi (34). Tomu roku 2014 přivedla na svět dceru Ellu, o čtyři roky později se pak stala maminkou holčičky Lily.

Úspěšnému hokejistovi vytvářela zázemí na jeho štaci v Kanadě, momentálně spolu žijí ve Švýcarsku, kde Frolík hraje za HC Lausanne.

Kobzanová už se modelingu věnuje jen sporadicky, naposledy loni pózovala pro kalendář známé návrhářky Beaty Rajské.

„S Beatou jsem fotila úplně poprvé a jsem za to ráda. V osobním životě jsme kamarádky, ale zatím mě nechala jen předvádět a moderovat. Zřejmě až teď na prahu čtyřicítky jsem konečně dostatečně hezká i do jejího kalendáře, nebo mi to možná dala jako dárek k odchodu do modelingového důchodu,“ vtipkovala loni v rozhovoru pro Super.cz Kobzanová, která vypadá stále skvěle. Jak šel čas s Dianou Kobzanovou, si připomeňte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám