Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamela Anderson (56) získala novou roli na Broadwayi, a tak se začala znovu více objevovat ve společnosti. Za jeden den se ukázala na třech místech ve třech různých outfitech. Co zůstalo stejné, bylo její výrazné líčení.

Pamela bude hrát Roxie Hart v muzikálu Chicago, kterou si ve filmové verzi zahrála Renée Zellweger (54). Blonďatá plavčice se v roli objeví od půlky dubna a svůj debut v muzikálu šla odprezentovat do Good Morning America v bílých šatech bez výstřihu, zato s vysokým rozparkem.

Čemu je ovšem Anderson věrná, je velmi tmavé líčení očí, které s přibývajícím věkem jejím očím moc nelichotí. Ty vypadají maličké i díky tomu, že zůstala u trendu z devadesátek, kterým bylo velmi tenoučké obočí. Je pravda, že po častém trhání by jí už nejspíš o tolik širší nedorostlo, ale dnes je mnoho možností, jak výraz obličeje zjemnit. Pamela ovšem nikdy nerazila heslo, které říká, že méně je někdy více.

Ještě týž den, kdy byla v ranní show, se objevila na tiskovce k muzikálu Chicago, a to už na sebe oblékla černé šaty. Tmavé oči z rána zůstaly a přidala i výrazně tmavou rtěnku, jak se můžete podívat do galerie.

Ještě tentýž den vyrazila se svým synem Brandonem Thomasem Leem, který ji doprovázel i na ranní vysílání, na večeři v New Yorku. Na tu znovu zvolila pouzdrové černé šaty a zjemnila rtěnku. Kdyby ubrala i na očích, určitě by jí to i v obličeji ubralo pár let...

Líbí se vám Pamela v líčení, jaké si oblíbila?
Sluší jí to.
15,5 %
Měla by ubrat.
23,4 %
Je mi to jedno.
61,1 %
Celkem hlasovalo 14471 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám