Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teenagerovská komedie Prci, prci, prcičky vtrhla jako velká voda na filmová plátna koncem devadesátých let. Film o partičce středoškoláků, kteří sbírají první sexuální zkušenosti, byl velmi populární, a tak vznikla i další pokračování.

Mezi filmovými studenty vyčnívala postava kudrnaté Jessiky, jež jako jediná mezi svými spolužáky oplývala sexuálními zkušenostmi. Roli kamarádky, jež spolužačkám radila, „jak na to“, ztvárnila herečka Natasha Lyonne (42).

Tehdy to pro ni byla spíše menší role, protože v Prcičkách dostávali největší prostor Jason Biggs alias milostný smolař Jim nebo Tara Reid jako krásná blondýnka Vicky. Dnes byste Natashu Lyonne téměř nepoznali, protože vypadá úplně jinak než v legendárních Prcičkách.

Z kudrnaté studentky je dnes šarmantní zrzka, která jde z role do role. Diváci ji mimo jiné znají z oceňovaných seriálů Orange Is the New Black nebo Russian Doll.

Co se týče filmové tvorby, naposledy si tato rodačka z New Yorku zahrála v dramatu The United States vs. Billie Holiday. Jak dnes vypadá, si prohlédněte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám