Hlavní obsah
Článek

Igor Orozovič, který je známý především jako divadelní a filmový herec, naposledy jsme ho mohli vidět v sérii Devadesátky v roli jednoho z orlických vrahů, se vydává na hudební dráhu vybavený vlastním autorským repertoárem. Jako první ochutnávku ze své tvorby vybral píseň Náušnice, ke které ve spolupráci s režisérkou Janou Hojdovou natočil i videoklip.

V písni balancuje mezi několika žánry, ze kterých ve své tvorbě vychází, od šansonově laděného popu, lehkého jazzu, až po jemnou alternativu. Záleží mu ale hlavně na dokonalém propojení textu a hudby. Hravý text Náušnic je inspirován situací, kdy muž v posteli nachází zapomenuté náušnice svých milenek, v jejichž třpytu se mu odráží skutečné příběhy ztracených lásek.

„V klipu účinkuje celá řada krásných žen v čele s charismatickou modelkou Denisou Krškovou. Dlouho jsme hledali tu správnou femme fatale, než jsme ji našli. Denisou to ale jen začíná, protože náušnic je v písni víc, musí být tedy víc i dívek. Mezi dalšími kráskami jsou performerka Viah, flétnistka Kristýna Farag a herečky Jana Pidrmanová, Kamila Trnková a Veronika Lazorčáková, která se mnou píseň zpívá. Přál jsem si, aby celý klip působil jako oslava ženské krásy a milenecké lásky. Mám dojem, že to i tahle doba zase trochu potřebuje,“ míní charismatický herec, mezi jehož skutečné lásky patřila mj. kolegyně Tereza Ramba (34).

Orozovič svůj koncertní program s názvem Když chlap svléká tmu představí již 13. a 14. dubna v pražské La Fabrice, v ostravském divadle Mír 20. dubna a 26. května vystoupí v brněnském Cabaret Des Péchés.

Reklama

Další články

Načítám